Ruta Pirineus Juliol 2011

Hola a tothom:


Junt amb 4000 peus hem muntat una ruta pel Pirineu d’Osca d’una setmana de durada. Els participants aniran fent una ruta per diferents refugis i caminant per unes de les àrees més espectaculars i precioses dels Pirineus, no és una ruta circular. Encara que siguin set dies, no és una ruta difícil, les jornades duraran entre quatre hores la més curta i unes vuit la més llarga. Durant la mateixa es podran ascendir a pics de baixa dificultat, depenent de les condicions del terreny, la méteo i el grup.

Inscripcions: Oberta a edats compreses entre els 12 i els 18 anys. Es requereix un ingrés de 50 € com a formalització de la reserva al compte corrent de 4000 peus, fent-hi constar com a concepte “Ruta Juliol” i el nom del/la participant.

El termini d’inscripció per als socis de 4000 peus finalitzarà el 28 d’abril.

Dates: Del 17 al 23 de Juliol de 2011. Hi haurà una sessió preparatòria anterior a aquestes dates, encara per definir.

Ràtio tècnic/participant: El nombre mínim de participants serà de 6 i el màxim serà de 18.Un tècnic entre 6 i 9 participants. Dos tècnics entre 10 i 18 participants.

Preu: 350 € per participant, en el cas de germans, per a aquests el preu seria de 300 €.

El preu inclou: La pernoctació en refugi en règim de mitja pensió per a les sis nits previstes. Tècnics titulats.  Assegurança d’accidents.  No inclou les despeses que els participants realitzin a nivell particular.  Les despeses no reflectides anteriorment.

Material necessari: Motxilla d’uns 40 l, botes, llençol, frontal, guants, para neus, gorro, buff, pantalon curt, pantalon llarg, dues samarretes tèrmiques, folre polar, paravent, cantimplora, crema solar, piolet (50 cm llargada màxima) i grampons.

Us hi esperem!!!

Equip La Sargantana

~ per La Sargantana a 5 Abril 2011.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
A %d bloguers els agrada això: