Desafiament Extrem 2008

Pràctiques d'ancoratges

Pràctiques d'ancoratges

Abans d’acabar l’any varem estar al DESAFIAMENT EXTREM 2008. El temporal de llevant va ser la nota constant durant les III Estades d’Iniciació a l’Alta Muntanya Hivernal celebrades a Ulldeter, a l’Hostal-refugi Pastuira.


Tot i que el mal temps va fer renunciar al programa inicial la motivació dels joves participants ha fet que aquesta tercera edició de les estades hagin estat tot un èxit i que l’ambient fos immillorable. Es van poder realitzar tallers de tècniques de progressió i seguretat en neu, ancoratges en neu, clínics en seguretat en l’alta muntanya, xerrades sobre l’equip i el material bàsic per l’alpinisme, tècniques d’auto detenció, taller de cordes i assegurances dinàmiques.

Super Iglú

Super Iglú

També s’han fet pràctiques d’orientació, jocs nocturns d’iniciació a l’ARVA i fins i tot un bivac, on tots els joves van descobrir aquesta bonica experiència.

Pujant el Pic de la Dona

Pujant el Pic de la Dona

El darrer dia una inesperada finestra de bon temps va permetre realitzar l’ascensió al pic la Dona amb esquís de muntanya i amb raquetes. Cal esmentar l’agraïment dels participants per l’esforç fet per la FEEC per facilitar l’accés dels joves a l’alpinisme.

En aquesta tercera edició de les estades d’iniciació a l’alta muntanya hivernal han participat la Marta, el Bernat, el Borja, el Gerard, el Joan i el Jordi.

Pic de la Dona

Pic de la Dona

L’Equip La Sargantana

~ per La Sargantana a 10 gener 2009.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
A %d bloguers els agrada això: